Menu Close

Freestyleräp

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 03/12/2020 - 17/12/2020
5:00 pm - 7:00 pm

Location
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Categories No Categories


Nyt jos koskaan on freestyle-räpin harjoittelu tehty helpoksi ja hauskaksi! Freestyle-pajalla opetellaan Joosu J:n ja Soul Valpion opissa erilaisia tapoja treenata improvisoitua räppiä. Jokaisen osallistujan lähtötaso otetaan huomioon. Kokeneille luvassa ennennäkemättömiä haasteita!

Räppikerhossa on kaksi kokenutta ja ammattitaitoista vetäjää. Ensimmäinen heistä on tuttu jo 2000-luvun alusta Urbaanilegendasta sekä viime vuosina mm. Soul Valpio Bandista ja Toistuvista Yllätyksistä. Valpio on vajaan 20 vuoden uransa aikana nähnyt ja tehnyt yhtä sun toista. TUFF!:in toiminnanjohtajanakin tunnettu mies nörttää hip hop -kulttuuria edelleen kuin ei muuta oliskaan!

Toinen vetäjistämme on Joosu J aka Joppe J, joka on myös jäsenenä edesmenneessä Korstoraatiossa. Mies on julkaissut aktiivisesti musiikkia muutaman vuoden ajan. Viimeisin oli viime vuonna julkaistu albumi “Joosua”. Muuten mies on edelleenkin innokas räppinörtti.

Lukukauden aikana tulossa vielä räp-lyriikan paja 7.1., 14.1., 21.1. ja 28.1. sekä musiikintuonnon ja räp-lyriikan yhteiset työpajat maaliskuussa 11.3. 18.3. 25.3.