Menu Close

Räp-lyriikka

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 07/01/2021 - 28/01/2021
5:00 pm - 7:00 pm

Location
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Categories


Tervetuloa aloittelijat ja kehittyneemmät pistämään kirjoitus- ja räppitaidot kuntoon upeassa porukassa Jyväskylän Kaupunginkirjaston 3. kerroksen monitoimitilassa. TUFF!:in hip hop -työpajat ovat ilmaisia ja avoimia kaikenikäisille.
TUFF!:in syyskuisessa räppi-työpajassa syvennymme tapoihin kirjoittaa, hiomme äänenkäyttöä, rytmitystä eli flowta ja tutustumme paremmin hip hop -kulttuurin hienouksiin. Jokaisen osallistujan lähtötaso otetaan huomioon. Kokeneetkin tekijät saavat verbaalista turpakyytiä!
Räppi-työpajoissa on kaksi kokenutta ja ammattitaitoista vetäjää. Ossi “Soul” Valpio on tuttu jo 2000-luvun alusta Urbaanilegendasta sekä viime vuosina mm. Soul Valpio Bandista ja Toistuvista Yllätyksistä. Valpio on vajaan 20 vuoden uransa aikana nähnyt ja tehnyt yhtä sun toista. TUFF!:in toiminnanjohtajanakin tunnettu mies nörttää hiphop-kulttuuria edelleen kuin ei muuta oliskaan!
Toinen vetäjistämme on Joosu J aka Joppe J, joka on myös jäsenenä edesmenneessä Korstoraatiossa. Mies on julkaissut aktiivisesti musiikkia muutaman vuoden ajan. Viimeisin oli viime vuonna julkaistu albumi “Joosua”. Muuten mies on edelleenkin innokas räppinörtti.
Lukukauden aikana tulossa vielä musiikintuonnon ja räp-lyriikan yhteiset työpajat maaliskuussa 11.3. 18.3. 25.3. Koko paketti kuntoon!
Jyväskylän kaupungille ja SKR:n Maakuntarahastolle hatunnosto toiminnan rahoittamisesta.