Menu Close

TUFF! After School: räp&tuottaminen

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 03/03/2020 - 17/03/2020
5:00 pm - 7:00 pm

Location
Veturitallit

Categories


Kaksi kovaa yhdistävät voimansa, kun räp-lyriikan ja musatuotannon kerhot yhdistyvät treenikerroiksi, jossa pääsee miettimään biisejä ja musan tekemistä kokonaisuutena. Olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi konkari, niin olet tervetullut testailemaan taitojasi. Ilmaista ja avointa tekemistä kaikenikäisille!

Tätä herkkua opastavat kolme huippuluokan ohjaajaamme:

Ensimmäinen heistä on tuttu jo 2000-luvun alusta Urbaanilegendasta sekä viime vuosina mm. Soul Valpio Bandista ja Toistuvista Yllätyksistä. Valpio on vajaan 20 vuoden uransa aikana nähnyt ja tehnyt yhtä sun toista. TUFF!:in toiminnanjohtajanakin tunnettu mies nörttää hiphop-kulttuuria edelleen kuin ei muuta oliskaan!

Toinen vetäjistämme on Joosu J aka Joppe J, joka on myös jäsenenä edesmenneessä Korstoraatiossa. Mies on julkaissut aktiivisesti musiikkia muutaman vuoden ajan. Viimeisin oli viime vuonna julkaistu albumi “Joosua”. Muuten mies on edelleenkin innokkas räppinörtti.

Kolmantena moottorina toimii Joni Vanhanen (Joniveli / WANHA), joka on aloittanut musiikin tekemisen 90-luvun puolessa välissä ja löytänyt itsensä sen jälkeen mm

– osana suomiräpin “ensimmäistä aaltoa” tuottajana ja artistina & sooloartistina
– esiintyjänä ja äänisuunnittelijana tanssi-teatteri-musiikkiesityksissä Suomessa ja Hollannissa
– kosketinsoittajana bändissä kiertäen ympäri eurooppaa
– resident DJ:nä kahdesta legendaarisesta yökerhosta Jyväskylässä

Tulossa vielä freestyle räpin intensiiviviikko 24.3. ja 25.3.