Menu Close

Hallitus

Ossi Valpio
Toiminnanjohtaja

Olin perustamassa TUFF!:ia vuonna 2013 intressinäni kehittää yhteistä projektialustaa nuorten omien ideoiden toteuttamiseen. Olen omalla osaamisellani ja kokemuksellani ollut ohjaamassa taustalla ja eturintamassa projektejamme maaliin. Nuorten mentorointi uudelle tasolle, JKL 101 -räppialbumin tuottaminen ja räp-lyriikkakerhot ovat olleet sydämen asioita. Nyt keskityn toimintamme jatkuvuuden edellytyksiin ja löytämään lisää tekijöitä tiimiimme.

Elias Niskanen
Puheenjohtaja

Olen Elmo, keskisuomalainen naamallapyörijä. Suosin vaaleanpunaisia taloja ja pidän lasagnesta. Puheenjohtajana olen noviisi. Olen ollut TUFF!:n toiminnassa mukana pitkään ja erityisesti hiphopkulttuuriaiheiset projektit ovat lähellä sydäntäni.

Arttu Rintakumpu
Varapuheenjohtaja

Olen ollut TUFF!:n toiminnassa mukana yhdistyksen perustamisesta lähtien. Erilaisten tapahtumien järjestäminen, sekä työpajojen ja leirien vetäminen on ollut meitsin pääasiallinen agenda TUFF!:ssa. Tanssiminen, musiikin soitto ja teko pitävät mun päivät sopivan kiireisenä. Yhtenä hip hop -kirjaston perustajana on myös syventänyt omaa kiinnostusta, sekä tietämystä hip hop kulttuuriin. Näiden asioiden kehittämistä, sekä esille tuontia on mukava tehdä TUFF!:ssa.

Pilvi Hokkanen
Sihteeri

Ajauduin TUFF!:in toiminnan pariin 2018 vuoden alussa räppikerhon kautta, jonka jälkeen olen käyttänyt aktiivisesti heidän tarjoamiaan palveluita, kuten räppi-, dj-, musatuotanto-, ja biittikerhoja. Työskentelen ammatikseni tapahtumatuotantojen parissa ja muun ajan teen mm. räppiä ja käyn keikoilla.

Jennika Lilja
Viestintävastaava

Ihmettelin pitkään TUFF!:n toimintaa sivusta, ennen kuin sain mahdollisuuden päästä mukaan hommiin loppuvuodesta 2017. Lopulta löysin itseni kehittämässä yhdistyksen viestintää eteenpäin ja erityisesti somen elvyttäminen on toiminut omana kiinnostuksen kohteena. Toisinaan minut voi löytää myös vetämässä tanssia TUFF!:n yhteistyökuvioissa. Tanssimisen lisäksi vapaa-aikaani käytän höntsäillen milloin minkäkin mielenkiintoisen asian tai aktiviteetin parissa.

Jari Ulmanen
Hallituksen jäsen

Löysin TUFF!:in toiminnan monien yhteensattumuksien kautta ja pyöriessäni aika ajoin biittimiitissä ja muutamissa eri tapahtumissa kipinä nuorisotöitä kohtaan syttyi uudelleen. Elektroninen musiikki uppoaa minuun kuin kesäauringon lämmittämä lusikka jäätelöön olin sitten kuuntelemassa sitä, soittamassa sitä controllerien voimalla tai luomassa omaa uutta materiaalia. Kun en työskentele musiikin parissa, tulee hyvänä kakkosena kaikenlainen tekniikka ja tämän yhdistäminen musiikin maailmaan.