Menu Close

Hallitus

Ossi Valpio Toiminnanjohtaja

Olin perustamassa TUFF!:ia vuonna 2013 intressinäni kehittää yhteistä projektialustaa nuorten omien ideoiden toteuttamiseen. Olen omalla osaamisellani ja kokemuksellani ollut ohjaamassa taustalla ja eturintamassa projektejamme maaliin. Nuorten mentorointi uudelle tasolle, JKL 101 -räppialbumin tuottaminen ja räp-lyriikkakerhot ovat olleet sydämen asioita. Nyt keskityn toimintamme jatkuvuuden edellytyksiin ja löytämään lisää tekijöitä tiimiimme.

Elias Niskanen Puheenjohtaja

Olen Elmo, keskisuomalainen naamallapyörijä. Suosin vaaleanpunaisia taloja ja pidän lasagnesta. Puheenjohtajana olen noviisi. Olen ollut TUFF!:n toiminnassa mukana pitkään ja erityisesti hiphopkulttuuriaiheiset projektit ovat lähellä sydäntäni.

Arttu Rintakumpu Varapuheenjohtaja

Olen ollut TUFF!:n toiminnassa mukana yhdistyksen perustamisesta lähtien. Erilaisten tapahtumien järjestäminen, sekä työpajojen ja leirien vetäminen on ollut meitsin pääasiallinen agenda TUFF!:ssa. Tanssiminen, musiikin soitto ja teko pitävät mun päivät sopivan kiireisenä. Yhtenä hip hop -kirjaston perustajana on myös syventänyt omaa kiinnostusta, sekä tietämystä hip hop kulttuuriin. Näiden asioiden kehittämistä, sekä esille tuontia on mukava tehdä TUFF!:ssa.

Jennika Lilja Viestintävastaava

Ihmettelin pitkään TUFF!:n toimintaa sivusta, ennen kuin sain mahdollisuuden päästä mukaan hommiin loppuvuodesta 2017. Lopulta löysin itseni kehittämässä yhdistyksen viestintää eteenpäin ja erityisesti somen elvyttäminen on toiminut omana kiinnostuksen kohteena. Toisinaan minut voi löytää myös vetämässä tanssia TUFF!:n yhteistyökuvioissa. Tanssimisen lisäksi vapaa-aikaani käytän höntsäillen milloin minkäkin mielenkiintoisen asian tai aktiviteetin parissa.