Menu Close

Jyväskylän meininki-DVD on vihdoin ulkona!

Yli kaksi vuotta sitten kulttuuriyhdistyksen sisällä aloitettu duuni Jyväskylän punk-skenen historian ja nykyisyyden taltioimiseksi elokuvamuotoon on nyt kokonaisuudessaan valmis ja lopputulema on hankittavissa jokaisen punkkia, Jyväskylää & omaehtoista elokuvaa diggaavan tyypin omaan elokuvahyllyyn!

_DSC8567

DVD sisältää tunnin dokumentin, sekä seuraavat extrat, kaiken englanninkielisellä tekstityksellä:

– Footage from the premiere (10min.)
– Making of-interviews (18min.)
– Footage from film festivals & Q&A-sessions (25min.)
– Deleted scenes (53min.)
– Trailer (1:30)
– Photo gallery

DVD maksaa kädestä käteen 20€ ja Suomen sisällä postitettuna 22€. Jyväskylässä DVD:n voi hankkia laittamalla dokumentin Facebook-sivuille yksityisviestin ja sopimalla Mikon kanssa tällit keskusta-alueella. Tällöin maksu tapahtuu käteisellä, tasarahalla ja ostosta kirjoitetaan kuitti.

Jyväskylän ulkopuolelle tilaaminen tapahtuu seuraavasti: kirjoita osoitteeseen jyvaskylanmeininki@gmail.com maili otsikolla DVD TILAUS ja ilmoita montako kappaletta DVD:tä haluat sekä koko osoite, johon DVD postitetaan. Dokkarijengi väsää sulle laskun ja postittaa levyn sun antamaan osoitteeseen kun maksu näkyy tilillä. (Postitus Suomen ulkopuolellekin onnistuu, postikulut katotaan tapauskohtasesti, kun ne vaihtelee vissiin aika paljon.)

Dokkariporukka haluaa kiittää kärsivällisyydestä DVD:n valmistumista kohtaan ja kumartaa kaikille, ketkä on elänyt tän pari vuotta jutuissa mukana, tää on ollut leffan tekijäporukalle ja sitä myötä koko TUFF!:ille hullu rundi ja me ollaan äärimmäisen kiitollisia jokaiselle joka on jeesannut ja tukenut tätä hommaa! Te ootte ihan parasta jengiä.JYVÄSKYLÄN MEININKI – EI VOI KÄSITTÄÄ!

♥:llä Mikko & Jyväskylän Meininki Crew & TUFF!

Dokumentin trailer: