Menu Close

Lähde tukemaan TUFF!:n toimintaa ÄN-YY-TEE, NYT!

Kulttuuriyhdistys TUFF! on avannut mahdollisuuden liittyä kannatusjäseneksi!

Kannatusjäsenet saavat yhteisön tuen ideoille ja mahdollisuuden vaikuttaa keskisuomalaisen kulttuurin edistämiseen, uniikin TUFF! – kannatusjäsen paidan ja vuosittain ilmestyvän laadukkaan jäsenlehden, jossa mukana valokuvia ja kertomuksia TUFF!in kuluneesta vuodesta.

Yhdistys tarjoaa 30 ensimmäiselle uudelle kannatusjäsenelleen musiikkia ja tanssia täynnä olevan esityksen heidän omiin olohuoneisiin.

Olohuonekeikkojen artistit ovatkin Jyväskylästä lähtöisin olevia muusikoita ja tanssitaiteilijoita. Uusi kannatusjäsen saa valita itselleen yhden esityksen kolmesta eri tyylilajista: hip hop, folk tai jazz. Olohuonekeikkojen esiintyjiä ovat:

Soul Valpio, Slyrre äS & BBoyt MattiWatti & Double A

JKL101 -levyllä debyyttinsä tehnyt Slyrre äS tuo olohuoneisiin pitkänlinjan räp-artistin Soul Valpion kanssa musiikki-iloittelua. Hip hop-kulttuuriin liittyy vahvasti breakdance, joten räp-keikalla tullaan näkemään tämän vuoden Suomen mestarin BBoy MattiWatin ja Free Down Crew:sta bboy Double A:n ringittelyä.

Muuan Mies & Riikka Partanen

Muuan mies on suomalainen folkyhtye, jonka musiikissa on nostalgisia piirteitä ja vaikutteita rillumareista. Riikka Partanen on pitkänlinjan tanssija, joka rakastaa sekoittaa eri lajeja. Viimeisempänä teoksenaan hän on tehnyt Volver! -yhtyeen kanssa Turhaa lemmentouhua -teoksen Jyväskylän Siltasaliin, missä tango ja tanko yhdistyivät. Olohuoneessa luvassa siis rajoja rikkovaa nostalgiaa.

Tuomas Paukku & Taru Miettinen

Tuomas Paukun musiikissa moderni jazz etsii uusia tunnelmia, rajoja ja ulottuvuuksia. Sävymaailmaltaan Paukun musiikki on voimakasta, mutta silti helposti lähestyttävää, tinkimättä taiteellisesta korkeatasoisuudesta. Olohuonekeikoilla Paukku esiintyy pitkälti improvisaationa, ja näihin tunnelmiin yhdistyy ammattitanssija Taru Miettisen koskettava nykytanssi.