Menu Close

TUFF! tukee paikallista! Lauri Bostoniin!

Yo! TUFF lahjoitti kulttuurituottaja Lauri Pihlmanille 300 euroa reissurahaa tulevaa Bostonin valloitusmatkaa varten. Haluttiin tukea erittäin siistiä prokkista: Laurin ja Akrobatikin yhteistä EP:tä.

Lauri on julkaissut materiaalia jo vuodesta 2001 lähtien, ja tunnetaan myös nimillä LX-Beats, Rekami & KPC:n megaboss.

Lauri, kerro mitä tapahtuu?

”Akrobatik pisti viestiä tammikuussa, että he ovat Edo G:n, Termanologyn ja Reksin kanssa tulossa Euroopan kiertueelle ja hän kysäisi voinko säätää keikan Suomeen. Ehdotin, että tulisivat vetämään keikan omalle kotikentälleni Rentukkaan.

Otinkoodia Rentukan omistajaan Emppu Paanaseen ja kysyin natsaako. Emppu sanoi heti, että tottakai. Iso kiitos kaiken mahdollistumisesta menee siis Empulle.

Jätkät tulivat helmikuussa paikalle ja toimittivat kovimman keikan mitä olen Jyväskylässä nähnyt koskaan. Seuraavana päivinä niillä oli välipäivä ja he päättivät jäädä viettämään sen Jyväskylään. Edo, Reks ja Akrobatik tulivat sitten meille hengailemaan, nauhottelemaan ja kuuntelemaan biittejä, jonka seurauksena Ak ehdotti, että tehdään yhteinen EP meikän biitteihin.

Tuosta se ajatus lähti, ja nyt pitäisi mennä paikan päälle tekemään levy valmiiksi ja kuvaamaan myös musavideo sinkkubiisille, johon myös ymmärtääkseni ainakin Edo G tulee mukaan.

Levy julkaistaan kesällä 2015 KPC Recordsin ja Playground Musicin kautta. Ja todennäköisesti yhteistyötä Bostonin porukan kanssa tullaan jatkamaan myös tämän EP:n jälkeen.

Ennen hoin slogania “asia etenee”, mutta nyt olen toppuutellut jengiä ja sanonut, että uus slogani on “hommat alkaa”. Eli, nyt pitää vuorostaan itse toimittaa projektit maaliin, niin hyvin kuin mahdollista.

Myöhemmin järjestetään erillinen kukitustilaisuus Suomen ainoassa ja maailman toisessa hiphopkirjastossa, jossa luovutetaan myös virallinen stipendi.

https://www.facebook.com/lxbeats
https://www.facebook.com/rekamijkl
https://www.facebook.com/kpcrecords