Menu Close

TUFF! kannatusjäseneksi

TUFF! on tehnyt vuosien ajan pitkäjänteistä työtä vakiinnuttaen paikkansa Jyväskylän kulttuuritoimijoiden piirissä. Toiminnan painopisteet ovat vaihdelleet aina kulloistenkin tekijöiden kiinnostuksenkohteiden mukaan, joista voit lukea lisää täältä. Viime vuosina yhteistyöstä Jyväskylän Veturitallien, kaupungin nuorisopalveluiden ja Kulttuuriklubi Siperian kanssa on poikinut ainutlaatuinen nuorisotyön kiteytymä: joka viikkoiset after school-kerhot, joissa tutustutaan hiphopkulttuurin eri elementteihin asiansa ammattilaisten opastuksella. Lisäksi hiphop-kirjasto tarjoaa paljon luettavaa, jota ei ihan joka kirjastosta löydy, sekä sunnuntaijameja sekä niiden kyljessä ohjattuja treenivuoroja tanssijoille ja tanssista kiinnostuneille. Kaikki toiminta on osallistujille täysin ilmaista.

TUFF!:n kannatusjäsenenä tuet kaikkea tätä ja siivität toiminnan jatkuvuutta ja kehittymistä. Sinun panoksellasi saadaan hankittua esimerkiksi tarvittavaa laitteistoa tai materiaalia kerhoihin, sekä maksettua ohjaajillemme korvausta työstään. Kun haluat olla tukemassa nuorten hyvinvointia ja itsetekemisen meininkiä kulttuuri keskiössä, on TUFF!:n kannatusjäsenyys juuri passeli sinulle.

Kannatusjäsenyys maksaa 20 euroa vuodessa! Lähde tukemaan TUFF!:n toimintaa ÄN-YY-TEE, NYT!

Laita postia halukkuudestasi kannatusjäsenyyteen tuff.talous@gmail.com. Kerro viestissä nimesi, kotipaikkasi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi, niin jäsenyytesi rekisteröidään ja saat paluupostissa laskupohjan maksua varten.