Menu Close

Call Out Jyväskylä & Payback Jam 7. – 9.7.

Hei hei heinäkuu on täällä ja se tarkoittaa isoa vaihdetta kaupunkimme hip hop -rattaistossa, nimittäin kuluvan kuukauden kuvankauniina toisena viikonloppuna pääsemme nauttimaan perätysten kahdesta hip hop –kulttuuria juhlistavasta ilon bakkanaalista!


Call out Jyväskylä 7.7.

Perjantaina 7.7. järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla Call Out Jyväskylä-bileet, jossa kesä tuodaan taloon katutanssija Maria Huotarin ja DJ Söden johdolla! Vuodesta 2008 katutanssilajien parissa pyörähdellyt Maria ohjaa katutanssijoita ja katutanssista kiinnostuneita hip hopin jamikulttuurin maailmaan klo 17:00 ja 18:00 alkavien työpajojensa kautta. Marialla on vankka kokemus useista tyyleistä kuten waacking, hip hop, house, locking, popping, newstylehustle ja krumping, joten tämä ympäri Eurooppaa tanssannut nuori veteraani tarjoaa osallistujille varmasti kattavan ja monimuotoisen ohjeistuksen katutanssin maailmaan! Kun moovit ovat workshoppien jälkeen hallussa, niitä voi lähteä testaamaan suoraan Paybackien etkoille Panzaan, missä TUFF!:n dj:t sekä heidän vieraansa tanssittavat kansaa.

20

 Monen katutanssilajin taitaja Maria Huotari tulee Jyväskylään.

Call Outtien aikataulu rakentuu seuraavaksi:
klo 17.00: Waacking workshop & jamit
klo 18.00: Hip hop workshop & jamit
klo 20.00: jamit päättyvät

klo 18.00-02.00: Payback etkot Panzassa. TUFF dj:t + vieraat.

Payback Jam 8.7

 payback

Payback Jam is back! Koko lauantai fiilataan hip hoppia katutanssin, DJ-settien ja liveräpin taukoamattomalla mutta lempeällä sarjatulella. Lounaispuiston kuumassa iltapäivässä nähdään laaja kattaus DJ:tä ja tanssijoita neljän tunnin ajan, aina yhdestä viiteen asti, jonka jälkeen siirrytään kohti illan räppiakteja Saksasta saapuvan analogirumpukonevelho SPAZE WINDUN biittisession siivellä. Windun settien loppupuolella luvassa myös elävää sanaa eli open mic! Toisena ulkomaan vahvistuksena Paybackeillä nähdään Norjan oma Torb Da Roach (Kakaroaches / Oslofunk), joka näyttää miten norjalainen, virtaviivainen vuonomaisuus miksaantuu päiväntasaan rytmeihin! Kolmantena ulkomaan eläväisherkkuna loukkariin saapuu aina Englannista saakka herrasmies DJ ROB LIFE! Huh huh! Hip hop makes the world smaller!

Paikallisten ja ulkomaalaisten DJ-vieraiden jälkeen Lounaispuiston lavan valtaa JKL 101 –räppikollektiivi ja Tampereen hurjat kosmonautit Tre Funk III (6mäki + Haamu + Hannibal), joten tule katsomaan ja kokemaan miten huudeja ja ulkoavaruutta repataan! Live-räpit tapahtuu aikavälillä 17.45 – 19.30 ja Paybackien jatkobileet starttailee Panzassa klo 20, jossa jamboree jatkuu aina klo 02.30 saakka!

Payback Afterparty 9.7.
Sunnuntaina tasoitellaan pitkä, hip hopin ja riemuntäyteinen tie loppuunsa Payback Afterpartyilla Veturitalleilla, jossa klo 12:00 starttaavassa Kehotietoisuutta katutanssijoille – työpajassa keskitytään kehosta lähtevän rytmiikan, liikkeen ja hengityksen vaikutukseen tanssiessa. Ohjaajana toimii tanssi- ja liiketerapian menetelmien ohjaaja sekä pitkän taustan katutanssija Johanna Hurme. Työpajassa liikkeen lisäksi päästään myös maalaamaan ja piirtämään. Rentoa ja informatiivista meininkiä luvassa, tule tiedottumaan ja tuntemaan kehosi!

Klo 14:00 tsiigataan vastikään valmistunut Suomi Radalla / Just Can’t Stop -dokumenttielokuva, joka on tarina suomalaisen katutaide- ja graffitikulttuurin kehityksestä kaduilta galleriaan. Elokuva esittelee tekijöiden ideologiaa, erilaisia näkemyksiä ja kohtaloita muuttuvassa yhteiskunnassa. Dokumentin ohjaaja Jay Kowski on tavattavissa elokuvan katselun jälkeen, joten kyselymyssy päähän ja juttusille! Dokkarin perään vedetään vielä porukalla 15:30 alkaen Hip hop –kirjaston perinteiset sunnuntaijamit, jossa saadaan viikonlopun viimeiset hiet päälle!

Koko viikonlopun tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikenikäisille tarkoitettuja (lukuunottamatta Panza-jatkoja), joten tervetuloa joka hip hop –pää, ikään tai muuallekaan katsomatta! One Love!

CALL OUT JYVÄSKYLÄ
Perjantaina 7.8.
klo 17:00 – 20:00
Veturitallit (Veturitallinkatu 6)
Ilmainen
klo 17.00: Waacking workshop & jamit

klo 18.00: Hip hop workshop & jamit

klo 20.00: jamit päättyvät

klo 18.00: Payback Etkot Panzassa

PAYBACK JAM
Lauantaina 8.7.
klo 13:00 – 20:00
Lounaispuisto
Ilmainen
DJ’s:

ROB LIFE (UK)

TORB DA ROACH (NOR)

TUHOJUHO

SOUL SANNA

MISHAS
LIVE:

TRE-FUNK III

JKL 101 RÄPMEGASHOW

SPAZE WINDU (GER)

+ OPEN MIC

+ GRAFFITI

+ PARKOUR JAM
+ Jatkot Panzassa!

PAYBACK AFTERPARTY
Sunnuntaina 9.7.
klo 12:00 alkaen
Veturitallit (Veturitallinkatu 6)
Ilmainen
klo 12.00: Kehotietoisuutta katutanssijoille -työpaja

klo 14.00: Suomi Radalla -graffitidokumenttielokuva

klo 15.30: Hiphop -kirjaston sunnuntaijamit