Menu Close

TUFF! Hip Hop Summer Camp heinäkuussa 2018!

Yooo! Kulttuuriyhdistys TUFF! järjestää heinäkuussa ilmaisen hip hop- leirin nuorille Jyväskylä Veturitalleilla!

3. – 6.7.2018 Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään toista kertaa 13 – 29 -vuotiaille suunnattu TUFF! Hip Hop Summer Camp-leiri, jolla hip hop-kulttuurin eri osa-alueiden taitajat opettavat nuorille tietojaan ja taitojaan. Leiri koostuu työpajoista, joissa nuorille opetetaan hip hop-musiikin tuotantoa, dj-toimintaa, rap-lyriikan kirjoittamista, graffitin tekoa ja break-tanssia. Leirille ilmoittautuminen ja osallistuminen on ilmaista, jonka lisäksi kulttuuriyhdistys TUFF! maksaa osallistujien majoituksen, matkat ja ruokailut leirin ajalta! Leirille osallistuu nuoria myös Ruotsista ja Norjasta.

Työpajojen vetäjät on paikallisia pitkän linjan intohimoisia harrastajia ja ammattilaisia: musiikin tuotannon työpajaa vetää Robert Laukkanen (alias Ruuben), joka on vastannut jo pitkään suuresta osasta jyväskyläläisten hip hop- kappaleiden taustoja (mm. Are & Gettomasa) . DJ-työpajaa ohjaa Arttu Rintakumpu (alias R2ISDJ2), joka toimii DJ:nä useammalle suomalaiselle hip hop-kokoonpanolle (mm. Toistuvat Yllätykset, Matala Profiili) ja on nopeasti nouseva nimi Suomen DJ-klubeilla. Rap-lyriikan tekoa nuorille opettavat Ossi Valpio (alias Soul Valpio), joka on tehnyt nimeään tunnetuksi Suomen hip hop-skenessä jo toistakymmentä vuotta (mm. Toistuvat Yllätykset, Urbaanilegenda & Soul Valpio Band) sekä edesmenneestä Korstoraatio–kollektiivista tuttu Joosu J, joka nykyään tekee soolouraa julkaisemalla musiikkia Överdog- levy-yhtiölle. Graffitin tekoa opettaa aiheesta dokumenttielokuvankin (Suomi radalla, 2017) ohjannut, pitkän linjan graffiti-artisti Janne Juhani Julma ja breikkiä nuorille ohjaa Elmo Niskanen (alias b-boy Elmonaattori), joka on niin Suomessa kuin ulkomaillakin palkittu break-tanssija.

Leiri opettaa nuorille hip hop–kulttuuria, yhteisöllisyyttä ja eritoten itse tekemistä ja leirin viimeisenä päivänä nuoret pääsevät järjestämään itse oman Call Out- tapahtumansa Veturitalleilla tuottajien Ramona Panulan ja Johanna Hurmeen johdolla. Each one teach one!

TUFF! Hip Hop Summer Camp järjestetään yhteistyössä Jyväskylän nuorisopalveluiden, Veturitallien ja Pohjoismaiden ministerineuvoston kanssa.

Löydä leiri FB:stä: https://www.facebook.com/events/222508345174701/

Tsekkaa video edellisvuoden leiristä: https://www.youtube.com/watch?v=lc3l3wzWD9M

TUFF! Hip Hop Summer Camp:
Aika: 3.-6.7.2018, klo 10-19
Paikka: Veturitallit,
Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä
Kenelle: 13-29 vuotiaat
Leiri on ilmainen!

Ilmoittautuminen mukaan leirille (niin pitkään kuin mukaan mahtuu):
tuff@tufftuff.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt yms.:
leirin tuottaja Saara Hakala / 0503549778