Menu Close

TUFFEST! II – Havumäki Ranch 19.7.


Kulttuuriyhdistys TUFF! mosauttaa ilmoille keskiviikkona 19.7. yhteistyössä joka skedeejän paratiisin, tuon Muuramen korpimaan kätketyn helmen, Havumäki Ranchin kanssa järjestyksessään toisen TUFFEST! -iloittelun! Ensimmäinen TUFFEST! bailattiin läpi edesmenneen Pop Up Klubin tiloissa alkukeväästä ja kuten ensimmäisessäkin jaksossa, on bileissä tälläkin kertaa vahvasti läsnä eri alakulttuurien yhteensulaumat; skeittaus, punk, graffiti, hip hop! Bileiden lokaatiosta johtuen saamme nauttia myös kuumaa ja märkää, sillä Havumäen sauna ja palju pysyy lämpinä koko illan!

Livenä Ranchilla:

No Use (thrash):
Nuorta, äkäistä verta Muuramesta! Näiden skedekollien trässääminen vetää tukan irti niin pitissä kuin poolissakin! Fukken old school, kuuden biisin EP tuli just ulos, tsekkaa:
https://soundcloud.com/user-886336105-594313841/sets/no-use-toxic-brain

JKL 101 RÄPSHOWCASE:
Iso lauma Jyväskylän rap-senseitä samalla lavalla! Edustusta löytynee Kuokkalasta Kortepohjaan ja keskusta-connectioniin, tuu kattoo ketkä sylkee ja miten ollaan alueella! Soolobiisejä, possekivaa, toistuvia yllätyksiä. Se on RRRRÄP!

Ohjelman keskiössä pyörii SKEITTIJAMIT, jossa skidit palkinnot sponssaa Beyond JKL! Ei taidolla vaan tyylillä! Tuu droppaa parhaas ja kreiseimmäs!

Lisäks:

+ TUFF! DJ’s! (punk, funk, soul, rap, beats, good meining!)
+ Graffitia!
+ Saunaa ja paljua!
+ Simbasaari Ital -kenttäkeittiön kasvisruokaa!

Ilonpito starttaa 16:00, liput 15€, tervetuloa! Ranchilla mahdollisuus teltta- ja automajoitukseen, kysy paikkaa!

Havumäki Ranch – Skate & Snowboard Villa:
http://www.havumakiranch.com/

TUFFEST! II
Keskiviikkona 19.7.
Havumäki Ranch, Muurame
Klo16-00
Liput: 15€
LIVE:
NO USE (thrash)
JKL 101 RÄPSHOWCASE
+ Skeittijamit + TUFF! DJ’s + Graffiti + Sauna+palju! + kasvissafkaa!