Menu Close

TUFF! WILD WEEKEND 9.12 – 11.12.

Tulevana viikonloppuna sielurikkaassa kaupungissamme tapahtuu paljon, kuten niin useana viikonloppuina kollektiiviseksi onneksemme käy. Osa tulevan viikonlopun tarjonnasta on TUFF!:n muotoilemaa viihtyvyyden metrilakua, joten seuraavassa katsaus viikonlopun TUFF!-tarjontaan:

Perjantaina 9.12: Call out X-Jam tanssijamit (Jyväskylän Veturitallit, Kahvila Kisko)

9-12klo-17-00-22-00call-out-x-mas-partyveturitallit-jyvaskyla

Call Out Jameihin on kaikki tanssista ja musiikista tykkäävät tervetulleita! Ilman kisapakkoja ja ilman esiintymispakkoa toteutettavissa tanssillisessa illoissa jaetaan tietoa tanssikulttuurista, tutustutaan uusiin tanssijoihin sekä tietysti tanssitaan mahtavien DJ:n tahdissa. Call out Jyväskylä on tulevana perjataina jouluisissa ja informatiivisissa tunnelmissa, sillä ennen perjantaisia jameja järjestetään Kahvila Kiskossa puolitoistatuntinen keskustelutilaisuus, jossa neljä panelistia kertovat omia kokemuksiaan ja näkemyksiään hiphopkulttuurista niin maailmalla kuin Suomessakin, teemanaan ”Hiphop yhteisön kasvattajana”. Panelistit ovat:

Ossi Valpio (33-vuotias, pitkän linjan räppäri, OG-TUFF!-mies, DJ, kulttuuriaktiivi ja hyvinvointivalmentaja Jyväskylästä), Ramona (pro b-girl, joka on repannut skenessä 10 vuotta, Call out Helsinki-tuottaja sekä tanssiopettaja), Elias Niskanen (23-vuotias bboy Jyväskylästä, vyöllä mm. Break SM soolomestaruus 2013 sekä tanssirundeja Euroopassa ja Yhdysvalloissa) sekä Bogdan Bizic (AKA Bboy Sideshow, dancing since -95! Above the Clouds ja Recognize-crewien kanssa mm. Tunisiassa, Kuubassa ja Brasiliassa tanssinut b-boy veteraani)

Tilaisuuden jälkeen keskustelutilaisuudessakin vieraana oleva bboy Bobo Ruotsista ohjaa break-workshopin: luvassa Kun-Futa ja breakkiä yhdistäviä uusia tuulia! Workshopin jälkeen kaikille avoimet jamit, lattia on teidän!

Aikataulu:
klo 17.00-18.30 Hip hop yhteisön kasvattajana -keskustelutilaisuus
klo 18.30-19.30 Bboy Bobo workshop
klo 19.00-20.00 Dj Soul Sanna
klo 20.00-21.00 Dj Kifle

Perjantai 9.12: TUFF! Lilla Xmas party (Anniskeluravintola Ruma)

 tuff

Kulttuuriyhdistyksemme juhlii lähestyvää joulua sekä suree ja kunnioittaa kolmevuotisen tukikohtamme, Anniskeluravintola Ruman ovien vääjäämätöntä sulkeutumista. Kaikki hyvä loppuu aikanaa, mutta parhaat jutut loppuu RÄJÄHDYKSELLÄ! Siksipä perjantaina Call Out-jamien jatkopaikkana toimii vielä viimeistä kertaa Ruman pikkupuoli, ja dekeissä ihmisiä viihdyttää, tanssittaa, naurattaa ja hämmentää kristallinkirkas läpileikkaus kolmen vuoden aikana kasaamiemme klubien eri tiskijukista! Lavalla tai siellä päin DJ:t

DOLLA DOLLA VILJO // SOUL ROKKER // SOUL VALPIO // SLYRRE ÄS // R2ISDJ2 // KIFLE // KERMAREISI ONE DECK SPECIAL SET // SOUL SANNA // NYRKLON // KÄKÖNE // ARNO ARANKO // ILPO VARVASKORPI // RISTO RAIKAS

RUMA / PIKKUBAARI (K18)
Perjantaina 9.12.
Klo 21-04 Ennen klo 23 ILMAINEN sisäänpääsy!
14 DJ:tä + Open mic + scetching + Xmas Cardspot + hitosti kaikkee!

Sunnuntai 11.12. Hip hop workshop Open level (Jyväskylän Veturitallit)

hip-hop-workshop-8
Workshopin vetävä Rita Miettinen on tanssinut vuodesta 2002 lähtien hip hoppia, mutta harrastanut myös muita tyylejä (House, voguing ..). Hän on opettanut hip hoppia Cooma Dance Academylla, Jyväskylän tanssiopistolla ja Äänekoskella Koskelan tanssissa. Rita on toiminut pienryhmä koreografina Street SM kisoihin ja kisannut itse lähes kaikissa SM-kategorioissa. Hän on käynyt kisaamassa myös ulkomailla; Ruotsissa, Ranskassa ja Portugalissa. Tällä hetkellä Rita treenaa Pariisissa, joten luvassa on myös Pariisin uusimmat tuulahdukset katutanssin saralta!

Tunnilla keskitytään hip hopin foundationeihin ja syvennetään tietoutta mitä kaikkea liikkeillä voi tehdä. Workshopin tarkoituksena on antaa vinkkejä tanssijuuteen henkilökohtaisen tason mukaan. Tule oppimaan, inspiroitumaan ja pitämään hauskaa! Vapaa pääsy!

Aikataulu:
14:00 – 15:15 Ritan workshop
15:15 – 17:00 Jamit / avoin treenivuoro