Menu Close

Tervetuloa TUFF!

Hei sivujamme katseleva ihmettelijä!

Tämän tekstin piti olla alunperin yhdistyksen puheenjohtajan Ossi Valpion avauspuheenvuoro. Päätimme toisin. Otimme kokouksessa mikrofonin esiin ja laitoimme sen kiertämään niin, että jokainen pääsi muodostamaan lausetta omilla sanoillaan. Siis lauserinki! Seuraava teksti onkin meidän kaikkien ääntä sisältävä puheenvuoro. Sekava? Kyllä. Johdonmukainen? Ehkä. Yhteinen? Ehdottomasti! Jos ja kun haluat lisätietoa yhdistyksemme toiminnasta, klikkaa tekstin alta löytyvästä linkistä. Kiitos ja tervetuloa! TUFF!

Tervetuloa! Tämä on mahtava ja uskomaton ynnä muuta juttu – kuuluu asiaan. Anteeksi: tämä olkoon maailman hassuin ja merkillisin, mutta dynaamisin lähtökohta. Se alkoi äskettäin ilman muuta. Kansalaiset, med med, aloittajat ja hyvät kansalaiset. Ajat ovat kovia niinkuin metallimuna. Metallista voi muodostaa tahi sulattaa valtavia asioita, jotka moldaantuvat/morffautuvat. Perusteilla oleva väärinkäsitys on syntynyt itsestään ilman jummijammi TUFF! TUFF! Elikkäs tee johtopäätös siitä. 5/5.

Olkaamme armollisia tälle hienolle kollektiiville, rakkaudenlähettiläälle TUFF!/ Olemme äärellä virran, aurinko nousee laskeakseen takaisin syvälle, jälleen noustakseen kohti huippua – kiitääkseen kohti äärettömyyksiä ja voittaakseen. Unelmissa tulee kasvaa kaarnaa. Surrealistisen keskustelun yhteenvetävä päätös on selvästikin universumin kasaantuminen meidän tuffilaisten tähtipölyyn. Se yhtyy kahdeksi miljoonaksi hiukkaseksi, jotka räjähtävät nyt.

Ps. Toisaalta muistathan, että aina pystymme todistamaan olevamme yhdessä oikeassa.

Lue lisää TUFF!:sta