Menu Close

TUFFEST! 4.3.2017

 

Ruma otti ja loppui, mutta kuten kaikki kaunis elämässä, myös tämä Kulttuuriyhdistys TUFF!:n tukikohta vapautti edesmennessään ilmaan tarvittavia partikkeleja uuden elämän luomiseen. Syntyi samoissa tiloissa toimiva Pop Up Klubi, jonka hedelmällisestä lopun ja alun kohtaamisen maaperästä versoo nyt TUFFEST!. TUFFEST! on poikkitaiteellinen ja läpeensä maaginen hybridi TUFF!-touhujen parhaimmistoa; ilta tulee yhdistelemään niin punkkia, funkkia, skeittileffoja, räppiä, breikkiä kuin maalaustaidettakin!
Illan avaa Punkkia & Funkkia DJ-kollektiivi, joka luo soundtrackin tilassa esitettäville tuoreille ja klassikko-statuksen saaneille Jyväskylä-skeittileffoille. Leffoja on ollut valitsemassa Jyväskylä-skeittauksen asiantuntijaraati ja naftaliinista on kaivettu esiin eri sukupolvien tuotoksia, joissa on mukana todella rarea ja ennennäkemätöntä kamaa JKL-skeittuksen alkuhämäristä.

Klo 22:00 – 24:00 riikka.arte eli omintakeiseen psykedeliaan erikoistunut taiteilija Riikka Maria Partanen ohjaa UV-taiteen työpajassa halukkaita tuunaamaan esim. vanhoja T-paitojaan tai tennareitaan UV-maaleilla. Paperillekin voi maalata, TUFF! tarjoaa kaikki tarvittavat välineet!

TUFFEST!:issa nähdään ja kuullaan ja koetaan myös kaupungin omalaatuisimman rap-perheen, Toistuvien Yllätysten DJ-set ja break dance show! Lattia avataan myös yleisölle pyörähtelyä varten, joten tule ja tunne musa!
 

TUFFEST!
4.3.2017
Pop Up Klubi, Jyväskylä
Yliopistonkatu 40
22:00 – 04:00
Liput 5 €

– SKEITTILEFFOJA
– PUNKKIA & FUNKKIA DJ’s
– RIIKKA.ARTE VISUALS
– TOISTUVAT YLLÄTYKSET DJ-SET & BREAK DANCE